ο αετός


Ο αετός είναι κατά κανόνα μεγάλου μεγέθους αρπακτικό πτηνό που σημαίνει ότι ο αετός είναι ένα από τα πλέον δεσπόζουσα εχθρούς στον ουρανό. Eagles είναι συνηθέστερα βρίσκεται στο βόρειο ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένων Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Eagles βρίσκονται επίσης στην αφρικανική ήπειρο. Υπάρχουν περισσότερα από 60 διαφορετικά είδη του αετού στον κόσμο, με μόνο 2 από αυτά τα είδη αετού που βρίσκεται στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ωστόσο, ένα από αυτά τα είδη αετός είναι ένα από τα πιο κοινά είδη του αετού, ο φαλακρός αετός. Παρά το ότι είναι το όνομα του φαλακρός αετός έχει ένα πλήρες κεφάλι της φτερά, αλλά κάτασπρο χρώμα τους κάνει ο φαλακρός αετός πολύ ευδιάκριτες. Ο χρυσαετός είναι το μόνο άλλο είδος αετού που βρέθηκαν στην αμερικανική ήπειρο
Το μέγεθος του αετού εξαρτάται από το είδος του αετού. Eagles μπορεί να κυμαίνονται σε μέγεθος από 40 εκατοστά σε πάνω από 1 εκ. σε ύψος. Το άνοιγμα των φτερών του αετού τείνει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το μήκος του σώματος του αετού. Eagles έχουν φτερά στις άκρες των φτερών τους, που οι αετοί κινηθεί προς τα επάνω και προς τα κάτω για να τους βοηθήσει κατά την πτήση. Eagles κυριαρχούν τα αρπακτικά ζώα και είναι γνωστά ως τα αρπακτικά πουλιά. Eagles τρέφονται από τα μικρότερα πουλιά και τις νυχτερίδες στον ουρανό και τα μικρά θηλαστικά και τα ψάρια στο έδαφος. Ο αετός είναι πολύ γνωστή για το απίστευτο όραση. όρασης Ένας αετός είναι τόσο καλό που ένας αετός μπορεί να δει προφανώς ένα ποντίκι για τον λόγο όταν ο αετός εξακολουθεί να είναι ψηλά στον ουρανό.

Ο αετός χρησιμοποιείται ως σύμβολο σε πολλές εθνικές σημαίες και εμβλήματα σε όλο τον κόσμο, σαν αετός πιστεύεται ότι μοιάζουν με δύναμη ή την καλή τύχη. Eagles είναι κυρίαρχη και αδίστακτος αρπακτικά ζώα στο περιβάλλον τους και οι αετοί έχουν επομένως πολύ λίγες φυσικούς θηρευτές τους. Eagles είναι πολύ πιθανό να είναι κυνηγημένος από μικρότερα ζώα όταν είναι μιας ημέρας ή ακόμα νέος και άπειρος, έτσι ώστε να είναι αρκετά ευάλωτα. Γυναίκα αετοί φτιάχνουν τις φωλιές τους σε ψηλούς κορυφές των δέντρων ή σε υψηλό γκρεμούς όπου είναι σε ασφαλέστερα τους. Ο αετός μητέρα τείνει να ορίσει δύο αυγά, τα οποία εκκολάπτουν μετά από περίπου ένα μήνα. Σε πολλά είδη αετών, ωστόσο, ένα από τα αετού νεοσσών είναι φυσικά ελαφρώς ισχυρότερη από την άλλη γκόμενα, με το ισχυρότερο γκόμενα γενικά δολοφονία είναι πιο αδύναμη αμφιθαλή.

Eagles έχουν προσαρμοστεί καλά στη δεσπόζουσα επιθετικής τρόπο ζωής τους. Όχι μόνο δεν αετοί έχουν εξαιρετική όραση και είναι έτοιμος να πετάξει στα ύψη εντυπωσιακά γρήγορα μέσω του αέρα για ένα τόσο μεγάλο πουλί, αλλά αετοί επισήμαναν επίσης ράμφη και ευκίνητη πόδια είναι γνωστή ως τα νύχια. Το ράμφος του αετού είναι τέλεια σχεδιασμένο για την αντιγραφή σάρκα μακριά από τα οστά, και τα νύχια του αετού είναι τόσο ισχυρή που ο αετός είναι ικανός να εκτελέσει είναι θήραμα σε αυτό είναι τα πόδια μέχρι να φτάσει ένα ασφαλές μέρος για να το φάει.
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Δημοφιλείς αναρτήσειςfree counters